Thon Hotel Nordlys

Thon Hotel Nordlys er Thon-kjedens mest populære hotell i sentrum av nordlandshovedstaden Bodø. Hotellet ligger sentralt til med en beliggenhet som er optimal for turister. Samtidig er det et moderne hotell med unik nordlyskunst på de fleste av gjesterommene – noe som kanskje er helt unikt i Norge?

Beliggenhet

Thon Hotel Nordlys ligger sentralt til i Bodø, med båthavna og Molobukta som nærmeste naboer til hotellet. Det gjør at du ved å ta beina fatt enkelt kan ta deg til det meste av sentrumsfasiliteter (butikker, restauranter, kjøpesentre og utesteder) på bare noen få minutter. Samtidig ligger hotellet utenfor rekkevidde av de fleste utesteder, slik at man unngår den verste nattestøyen. Avstanden til flyplassen er innenfor gåavstand, eller en kjøretur på 3-4 minutter med taxi. Følgelig har Thon Hotel Nordlys en beliggenhet som gjør den optimal for turister, der mange av rommene har flott utsikt utover havnepromenaden.

Rom


Thon Hotel Nordlys er et unikt sentrumshotell der de fleste rommene har en helt spesiell nordlysinnredning, som byen er så berømt for. Hotellet har en standard tilsvarende 3- og en halv stjerne, og de fleste rommene er forholdsvis enkelt – men moderne – innredet. Du kan velge mellom forskjellig standard på rommene, fra vanlige dobbelt/enkeltrom til superior- eller businessrom. Totalt har hotellet i Bodø 147 gjesterom, som alle inkluderer fasiliteter som minibar, kaffetrakter, badekåper, strykejern, toalettartikler, hårføner, telefon og safe på rommet. I tillegg så er trådløst internett tilgjengelig uten ekstra kostnad på samtlige rom.

Fasiliteter

Av hotellfasiliteter som tilbys så kan vi nevne at hotellet har egen hotellrestaurant fra Egon-kjeden, som serverer alle dagens måltider fra en variert meny. Frokost er dessuten inkludert for hotellets overnattende gjester, og serveres i form av frokostbuffé. Andre fasiliteter som tilbys på hotellet er tilpasset forretningsreisende, med hele 8 møterom og egen konferansesal. Resepsjonen har for øvrig døgnåpen og er behjelpelig med turistspørsmål og lignende tjenester. Avslutningsvis kan vi nevne at over 200 overnattende gjester har vurdert hotellet til en solid poengsum på 4,1 av 5 mulige gjennom reisenettstedet TripAdvisor.

Print Friendly