Quality Waterfront i Ålesund

Quality-hotel-Waterfront_fp_proj_slide_img

Et av Ålesunds mest stilfulle hoteller byr på gode fasiliteter og har en fantastisk beliggenhet.

Beliggenhet

Quality Hotel Waterfront ligger i sentralt i Ålesund, like ved sjøen. En kort spasertur i den ene retningen tar deg til Jugendstilsenteret og Ålesund Museum. Herfra er det heller ikke langt til Color Line Stadion, hjemmebanen til Ålesund FK, og fergekaien hvor Hurtigruta legger til. Tar du bilen fatt tar det ca. 10 minutter til akvariumanlegget Atlanterhavsparken på Tueneset, som blant annet huser Europas største innhegning for sel. Fra hotellet er det fantastisk utsikt utover Aspevågen og mot Sunnmørsalpene og Borgundfjorden.

Rom

Hotellets 196 hotellrom er innredet med moderne designmøbler, TV med tv-kanaler og private bad med dusj/badekar. Gratis trådløst internett er inkludert i alle rommene. Størrelsen på rommene varier fra standard dobbeltrom til familierom med fire sengeplasser. Ekstrasenger er også tilgjengelige mot et tillegg. Alle rommene har et arbeidsområde med skrivebord tilrettelagt for deg som jobber når du er på farten. Rommene på sydsiden av hotellet har en flott utsikt utover Aspevågen.

Fasiliteter

På dette hotellet er byens historie satt i fokus. Hotellet består av tre ulike bygg: Signaturhuset, Pakkhuset og Jugendhuset, hvor de to sistnevnte er eldre bevaringsverdige bygninger. Alle tre er spennende innredet og dekorert med graffiti og annen veggkunst. Aqua Restaurant og Bar tilbyr deg tilfredsstillende retter laget med lokale råvarer. I løpet av sommerhalvåret er det fult mulig å nyte både mat og drikke utendørs på bryggekanten. En gratis, sunn og velsmakende frokostbuffé serveres hver dag og har mange økologiske alternativer. Quality Hotel Waterfront byr på gode kurs- og konferansemuligheter med hele 9 møterom, alle utstyrt med det siste innen teknologiske løsninger. Det største av møterommene kan huse opptil 280 deltakere i kino-oppsett og passer perfekt til banketter, mottakelser og andre tilstelninger. Hotellet har et flerspråklig personale som gjerne hjelper deg med det du måtte trenge. Du kan parkere bilen din her, men mot et lite tillegg. Ønsker du et kjæledyrvennlig rom kan du kontakte hotellet og få det ordnet.

Bestilling av hotellet kan gjøres på Ålesund Hotell

Print Friendly