Glostrup Park Hotel

GlostrupParkHotel_Konference_LOWRES_007 (1)

Glostrup Park Hotel er et flott og moderne hotell i København som ligger i bydelen Glostrup, omtrent en mil vest for selve sentrum og bykjernen av København. Det er et moderne hotell med flere fasiliteter tilpasset turister, med en beliggenhet som gjør at du unngår det støyende nattelivet i den danske hovedstaden.

Beliggenhet

Glostrup Park Hotel er et sentrumsnært hotell som ligger et lite stykke utenfor hjertet av København. Reiser du til den danske hovedstaden som turist, så må det påregnes bruk av kollektivtransport for å ta seg inn til sentrum for å besøke de mest turisttypiske stedene i byen. Blant annet kan vi nevne at avstanden til det populære tivoliet midt i hjertet av København er på knappe milen, mens handle- og utelivsgaten Strøget befinner seg en avstand på omtrent 11 kilometer fra Glostrup Park Hotel. Følgelig må man påregne bruk av kollektivtransport, sykkel eller leiebil når man skal ta turen innover til Københavns pulserende sentrum.

Rom


Glostrup Park Hotel er et middels stort hotell med 151 moderne gjesterom. Som et 4-stjerners hotell kan du forvente deg flott og moderne standard, selv om du velger det enkleste dobbeltrommet. Ønsker du det lille ekstra så kan øke standarden til Deluxe eller Business. Hotellet har også familierom med sengeplass til fire personer. Rommene byr på fasiliteter som minibar, klimaanlegg, kaffetrakter og designer-toalettartikler. Andre fasiliteter som TV, hårføner, strykejern er også tilgjengelig på samtlige rom. Dessuten er Wi-Fi (trådløst internett) tilgjengelig på alle rommene uten ekstra kostnad.

Fasiliteter

Glostrup Park Hotel byr på omfattende fasiliteter for sine overnattende gjester. Blant annet kan du dra nytte av et dampbad og en badstue, samt eget treningsstudio på hotellet. Hotellet har også egen restaurant, der frokost er inkludert i prisen. Bar/lounge er også tilgjengelig, med romservice på enkelte tider på døgnet. Resepsjonen holder for øvrig døgnåpen, og er behjelpelig med bestilling av transport og øvrige utflukter i København. Basert på vurderinger fra over 200 overnattende gjester, så har hotellet fått en poengsum på 4,0 av 5 mulige.

Print Friendly