Drivstoffrabatt på kredittkort

Postbank Kunden tanken Bargeld bei Shell Kunden der Postbank können ab sofort an Shell Tankstellen auch Bargeld vonihrem Giro- oder Sparkonto abheben. Aktuell bieten die ersten Tankstellen in Hamburg den neuen Service an. Bis Anfang 2010 soll bis zu 1.300 Shell-Tankstellen auch zur Bargeld-Tankstelle für Postbank Kunden werden. An der Einführung des Verfahrens sind die Shell Deutschland Oil GmbH, die Postbank als Bankpartner sowie Wincor Nixdorf International GmbH als Technologiepartner beteiligt.

Visste du at du kan spare mye penger på å bytte ut bankkortet med et kredittkort når du fyller bensin eller diesel? I nyere tid har drivstoffbonusen på kredittkort blitt såpass god at det nesten er for dumt å ikke benytte seg av et slikt tilbud, og når det stadig dukker opp nye kredittkort med drivstoffrabatt på markedet så sørger dette for å holde liv i en fornuftig konkurranse. Les videre dersom du vil spare penger på bensin eller diesel!

Så mye kan du spare med et kredittkort

De ulike kredittkortene på markedet gir deg forskjellige bonuser, og enkelte kort er bundet til en spesifikk kjede mens andre igjen ikke er det. Hva du velger avhenger av dine bruksmønstre og hvor du som oftest fyller bensin, og du kan selv se de beste bensinkortene under her. Uansett så er det mye penger å spare på å skaffe seg et dedikert kredittkort for bensinfylling, og hvor mye du sparer avhenger naturligvis av hvor mye du kjører.

Men et typisk anslag for en vanlig familie med to biler i daglig bruk, tilsier at de kan spare opp mot 1000 kroner på et kalenderår bare ved å fylle tanken med et kredittkort. Pengene kan du bruke på hva du vil, og etter et par-tre år har du kanskje spart opp nok penger til en aldri så liten ferie? Under her ser du de fem beste bensinkortene på markedet i skrivende stund.

365Privat MasterCard

Dette er et av de mest populære kredittkortene på markedet når det kommer til bensinbonus. Her sparer du et beløp tilsvarende kredittkortets navn, altså 3,65 prosent. Fordelen med dette kredittkortet er at bonusen gjelder uavhengig av hvilken kjede du velger å fylle tanken hos, slik at du ikke behøver å føle deg bundet til å stoppe på en spesifikk stasjon. Med dagens bensinpriser så vil du spare over 50 øre per liter bensin du tanker. Samtidig får du en ekstrabonus på hele 30 øre dersom du fyller hos Esso, slik at den totale innsparingen blir over 80 øre/literen. Slettes ikke dårlig!

Flexi Visa

Et annet alternativ som gir deg en enda bedre bonus enn overnevnte kredittkort, forutsatt at du ikke fyller hos Esso, er Flexi Visa fra Santander. Med dette kredittkortet kan du selv velge deg en bransje du vil spare 4 prosent av handlesummen i, og det er naturligvis drivstoff som er det mest aktuelle her. Bonusen er blant markedets største drivstoffbonus, og lar deg spare opp mot 60 øre/literen uansett hvilken bensinstasjon du velger å fylle tanken hos. Dessuten har det bare 20 års aldersgrense, og en kredittgrense på opp mot 100 000 kroner.

Shell MasterCard

22-Shell-MasterCardDersom Shell er den kjeden du oftest fyller bensin hos, så kan det lønne seg med et Shell MasterCard i lommeboka. Dette kredittkortet gir deg en fast bonus på 40 øre/literen på alle Shell-stasjoner, uavhengig av om du fyller bensin eller diesel. Bonusen er absolutt konkurransedyktig, men dette kredittkortet kan du også benytte til annen handel. For med en ytterligere bonus på 1% på alt du handler over hele verden, så kan du spare store penger på å bruke Shell MasterCard aktivt i hverdagen. På tide å pensjonere bankkortet for godt!

Statoil MasterCard

Hvis du heller foretrekker å fylle tanken hos Statoil, så har også denne kjeden et godt alternativ til deg med sitt eget kredittkort. Bonusen her er riktignok ikke like god som hos Shell, da du bare får 20 øre i rabatt dersom du ikke fyller for mer enn 2500 liter i løpet av 12 måneder. Dersom sistnevnte er tilfellet så vil bonusen øke til 30 øre/literen, noe som fortsatt er en del lavere enn ved de andre kortene. Men hvis du er lojal Statoil-kunde, så er absolutt dette et bensinkort å foretrekke.

Cresco Car Premium

Et siste anbefalt bensinkort er Cresco Car Premium, som også er et kort som gir deg bonus uavhengig av hvilken kjede du fyller tanken hos. Her er bonusen på 3%, noe som absolutt er bra, men ikke fullt så bra som på de kortene vi tidligere har sett på. Allikevel er dette et godt valg ettersom kredittkortet gir deg 1 prosent bonus på alle øvrige kjøp i verden, slik at den totale innsparingen ved aktiv bruk kan strekke seg til flere tusen kroner årlig.

Print Friendly